Wednesday, January 26, 2011

TGI Friday




Pada hari minggu lepas, zam gi makan dengan kakak & mak kat T.G.I.F. - Wangsa Walk. Makanan kat sitew, semuanyer best best jugak tapi food presentation macam berbeza dari TGIF yang lain. Agak kurang memuaskan food presentation nyer. And then , service crews pun macam malas jer nak greet and layan. Mungkin dia orang penat kot, tapi kalau kita kerja dengan "service line", kita tak boleh tunjukkan emosi ataupun mimik muka kita sama ada penat, letih, sedih ataupun marah. Nampaknyer, Operation Manager dia orang kena train lagi crew-crew yang terlibat. Anyway, the food was nice and tasty. Love it.

2 comments:

  1. kjee pun pantang nenek moyang kalau service crew kureng ajor! dulu kjee makan kat kenny rogers ampang point. (padan muka skrg dah bengkerap). budak tu antar air main hentak jer atas meja. apa lagi, kjee pun terus march keluar ngan unclepali n nadia.

    ReplyDelete
  2. kak gee : ya allah, sampai macam tu ker..isshh tu dah kurang ajar dengan customer tu tau...kalau zam pun angkat kaki keluar jugak. In service line, customer mesti diutamakan...

    ReplyDelete